Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A november 13-ra tervezett új anyag címe As I Am, melyre három dalt is az a bizonyos Linda Perry írt, aki 4 Non Blondes-os idõszaka után fõleg Pink dalszerzõjeként vált ismertté. A három dal közül egyet egyébként a nemrégiben lezajló Live Earth koncerten is hallhatott a nagyközönség, a The Thing About Love címû szerzemény a Live Earth New Jersey-i állomásán az East Rutherford-i Giants Stadium színpadán hangzott el elõször, ahol a neves countryénekessel, Keith Urbannal is elõadott egy duettet, a Rolling Stones Gimme Shelter-ét.

A négyéves kihagyás után készült új Keys-lemezen a hírek szerint jóval több rock- és funkyzene lesz, mint az elõzõ két korongon, és várhatóan a vendégközremûködõk között találjuk John Mayert, illetve az angol illetõségû R&B-, soul-, hiphop-lányduó, a Floetry egyik tagját, Marsha Amrosiust. Stílusbeli szempontból talán a legnagyobb meglepetésnek mégiscsak Linda Perry számít, hiszen õ mindig is rockosabb, de legalábbis az R&B-tõl különbözõ vonalat képviselt, ami bizony Keyst is jobban megdolgoztatta a dalszerzés során. "Ez korántsem a megszokott formula volt. Míg az én gyökereim a soul, a hiphop vagy a jazz mûfajához kötõdnek, addig õ a rockban erõsebb, de az érzelmesebb dolgok is mennek neki" - nyilatkozta a Billboardnak Alicia.

Zeneileg mindenképp nagyobb szabadságot élvezett a mûvésznõ, ami a jelek szerint jót tett az alkotási folyamatnak, legalábbis Alicia így látja. "Fontos volt, hogy szabadon alkossak, komolyabb elvárások nélkül... ami szerintem tökéletesen érezhetõ lesz a végeredményen" - mesélte lelkesen a Billboard újságíróinak.

 

Születési név:Alicia J. Augello-Cook
Becenév:Lellow
Születési idő:1981. január 25.
Születési hely:New York City, New York, USA
Foglalkozás:Énekesnõ,dalszerzõ,színésznõ
Családi állapot:Hajadon
Partner:Swizz Beatz
Magasság:166 cm
Eredeti hajszín:Fekete
Szemszín:Barna
Csillagjegy:Vízöntő

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.