Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keri Hilson

Keri 1982. október 27.-én született a Georgia állambeli Atlantában. 12 évesen több tehetségkutatóban is feltûnt, ekkoriban kezdett kibontakozni a tehetsége. Anyja zongoratanárt fogadott, Keri ekkor tanult meg zongorázni, és ekkor kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével. Tizenévesen már profi dalszerzõként tartották számon.

2004-ben X-Zibit-tel közösen készítették el a „Hey Now” c. számot. A dalt a 2004-es Video Music Awards-on adták elõ elõször, és a szám nagy sikert aratott. 2007-ben Timbalanddel közösen elkészítették 2007 egyik legnagyobb slágerét a „The Way I Are”-t. A szám 3 hétig volt elsõ helyezett az amerikai Billboard Pop 100-as listán. Ezek után Keri háttérvokalistaként tûnt föl Britney Spears 2007-es „Blackout” lemezén, Nas „Hero” címû számában õ énekli a refrént, szintén Timbalanddel és a Pussycat Dolls-ból jól ismert Nicole Scherzingerrel énekelte a „Scream” címû felvételt, valamint szerepelt Ne-Yo „Miss Independent” és Usher "Love In This Club" klippjében is. 2008-ban Chris Brown-nal közösen készítettek egy számot, melynek Superhuman lett a címe.A dalhoz klippet is forgattak. 2009 elején pedig Kardinal Offishal-lal forgattak klippet a „Numba 1” c. számhoz.

Keri elsõ önálló albuma az „In a Perfect World...” - másfél év csúszás után - 2009 márciusában jelent meg. Olyan sztárok mûködtek közre a lemezen, mint Akon, Lil Wayne, Timbaland, Keyshia Cole, Trina, Kanye West és Ne-Yo. Az albumról idáig 4 klippet forgattak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.