Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Khloe Kardashian

Khloé Kardashian Odom (született 1984.Június 27-én) amerikai tévészemélyiség,rádióműsorvezető és vállalkozó.

Leginkább a Keeping Up with the Kardashians-ből és a Kourtney and Khloé Take Miami-ból ismerhetjük.Kris Jenner és Robert Kardashian (OJ Simpson védőügyvéde volt) legkisebb közös lánya.Khloé anyja,Kris 1989-ben,mikor a lány még csak 5 éves volt,elvált férjétől,majd 1991-ben hozzáment Bruce Jenner olimpiai bajnokhoz.Két nővére van,Kimberly és Kourtney, két féltestvére, Kendall ésKylie Jenner, valamint egy öccse, Robert.

A D-A-S-H ruházai lánc egyik tulajdonosa és tervezője,nővéreivel együtt.2009 júniusában a 3 lány összeáált a Natural Products Association-nal,és kifejlesztették a tökéletes fogfehérítő ceruzát,amit természetesen ők népszerűsítenek (Idol White).Lelkes támogatója a PETA-nak,szerepelt az "Inkább maradok meztelen,mintsem viselek bőrt!" c. kampányukban.


2007-től kezdve szerepel a családjuk az E! amerikai csatornán futó Keeping Up With The Kardashians c. műsorban,melyben az életük minden fontos eseményét végigkövethetjük.2009 áprilisában Kourtney-val közösen megnyitották a második DASH üzletüket,MIamiban.Az ezzel járó megbeszéléseket,szervezkedéseked végigkövethetjük a sizntén az E!-csatornán futó Kourtney and Khloe Take Miami c. valóságshowban. 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.