Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kim Kardashian

KEZDETEK 

Kimberley Noel "Kim" Kardashian 1980. Október 21-én született Los Angelesben, Kaliforniában. Szülei Robert és Kris Jennifer Kardashian. Édesanyja által ír és német, édesapja által pedig örmény vér van az ereiben. Van két testvére Khloe és Kourtney, illetve egy bátyja Robert. Több mostohatestvére is van: Burton Jenner, Brandon Jenner, Brody Jenner, Casey Jenner, és két féltestvére is született, Kendall és Kylie. A középiskolás évek alatt édesapja marketing cégénél dolgozott.

KARRIER

Első szerepét a Beyond the Break című televíziós sorozatban kapta, majd 2008-ban Lisat alakíthatta a Disaster Movie című vígjátékban. Vendégszerepelt a How I Meet Your Mother és a CSI sorozatokban, illetve a 90210 3. évadának nyitó epizódjában is feltűnik testvéreivel Khloeval és Kourtneyval. 2007-ben az E! csatorna elindította a lányok saját valóságshowját a Keeping up with the Kardashians-t. Kim az America's Next Topmodell című showban is szerepelt, mint zsűritag. Ő is táncolt a Dancing With The Stars 7. évadjában, Mark Ballas oldalán és a harmadik helyen végeztek.

Modellként 2007ben pózolt először a Playboy magazinnak. 2008 Februárjában a Bongo Jeans arca lett. Több neves divatcég is dolgozott vele. Vele reklámozták a Travis Baker's Famous Stars and Straps kollekciót is.

Producerként is tevékenykedik. Részt vesz a SpinDustry című reality show munkálataiban. 2008-ban jelent meg első DVD-je, amelyben mozgásra buzdítja a fiatal lányokat. 2010-ben dobta piacra első parfümjét, és belevágott egy saját ruhamárka tervezésébe és értékesítésébe is. A D-A-S-H már most meghódította a vásárlókat. Aktívan részt vesz különböző emberjogi harcokban. Fő támogatója volt a True Colors Fund nevű mozgalomnak, és a meleg házasságot is támogatta.

MAGÁNÉLET

2000-ben ment férjhez, Damon Thomas producerhez. Kapcsolatuk 2004-ben válással ért véget. Együtt járt Ray - J-vel 2007-ben, majd Reggie Busht csavarta az ujjai köré. 2010-ben kissebb kalandba keveredett a népszerű sztárfocistával, Christiano Ronaldoval. Jelenleg Miles Austin a barátja. A Ray-J-vel folytatott kapcsolata sötét felhőket hozott az életébe, hiszen 2007-ben napvilágot látott egy home videó is, ami a pár intim perceit örökítette meg. Kim megszerezte a videó jogait, és beperelte a Vivid Entertainmentet.

ÉRDEKESSÉGEK 

- Ő hollywood egyik leghíresebb partylánya
- A legjobb barátnője Brittny Gastineau
- Szeretne Bond lány lenni
- Két alkalommal jelölték Teen Choice Díjra
- 2009-ben Razzie Díjra jelölték a legrosszabb színésznő kategóriában
- 2010-ben a Teen Choice Awardson a 'Keeping up the Kardashians' nyert a legjobb reality show kategóriában

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.